Källström talade med vänstern

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-29

Satte själv 2-0-målet i Lyons 3-0-seger mot Lens

Sänkt  Milan Baros åkte på en rejäl propp i mötet med Lens. Lyon vann matchen med 3-0 och Kim Källström gjorde 2-0 målet.

På bänken i Blågult.

Given från start i Lyon.

Kim Källström gjorde 2-0-målet i Lyon 3-0-seger mot Lens.

Lars Lagerbäck valde att hålla Kim Källström utanför startelvan i den senaste EM-kvalmatchen mot Danmark. I Lyon däremot är mittfältaren given i startelvan.

I hemmamatchen mot Lens startade Källström till vänster på mittfältet och tackade för förtroendet genom att punktera matchen med sitt 2-0-mål med nio minuter kvar.

Lens slarvade i uppspelsfasen, Kim fick tag på bollen och drog till från 25 meter till vänster utanför straffområdet.

Skottet var inte speciellt hårt men Runje i Lens mål hann inte parera utan bollen smet in via den bortre stolpen.

Dos Santos och Benzema gjorde Lyons övriga mål och segern tog upp de regerande mästarna till en delad serieledning.

Lyons anfallare Milan Baros åkte på en ordentlig smäll i matchen och tvingades byta med fem minuter kvar.