Jude Bellingham har fått en okej start på sin sejour i Real Madrid.

Mittfältaren gjorde mål för andra matchen av två möjliga i La Liga.

Det senaste nyförvärvet som gjorde det för klubben var ingen mindre än Cristiano Ronaldo.

Real Madrid vände och vann borta mot Almeria.

Mycket tack vare Jude Bellingham som gjorde både sitt andra och tredje mål på två matcher i Real Madrid.

Senaste gången ett nyförvärv gjorde mål i sina inledande två La Liga-matcher för klubben var 2009. Då av en viss Cristiano Ronaldo.

”Släkten är värst”

Det var dock hemmalaget Almeria som redan efter tre minuter tog kommando och gjorde det första målet.

Den Real Madrid-fostrade Sergio Arribas som lämnade ”Los Blancos” så sent som i somras för Almeria och slog till direkt mot sin gamla klubb.

Tre mål på två matcher

Men Real Madrid, och Jude Bellingham, skulle få sista ordet.

Engelsmannen kvitterade redan i den 19:e minuten och fullbordade vändningen i den 60:e.

Även Vinicius skulle hitta in i målprotokollet när han fastställde slutresultatet 3–1. Framspelningen? Den stod naturligtvis Bellingham för innan han blev utbytt i 81:a minuten.

Därmed har 20-åringen gjort tre mål och en assist på två matcher i La Liga och leder både poängligan och skytteligan efter två omgångar.

Real Madrid har full pott efter att ha inlett säsongen med två vinster.