Pia Sundhage var ute efter revansch efter första mötet mot Kanada.

Men Sverige fick nöja sig med ett kryss i säsongens sista landskamp.

Linda Sembrant gjorde Blågults mål i 1-1-matchen.

Det svenska landslaget har sedan en vecka tillbaka varit på läger i Los Angeles.

I måndags förlorade Sverige vänskapslandskampen mot Kanada och natten till torsdag var Blågult ute efter revansch i den kaliforniska hettan. Inför träningsmatchen mot Kanada, som också är VM-värdnation 2015, möblerade förbundskaptenen Pia Sundhage om i elvan. Bland annat tog Malin Reuterwall plats mellan stolparna och gjorde A-landslagsdebut. Hon var också nära att hålla nollan men fick kapitulera i slutet av andra halvlek.

Startar upp igen i januari

Matchens första mål kom via mittbacken Linda Sembrant, på hörna i den 55:e minuten. Kanada kunde dock replikera – även det på hörna – när lagkaptenen Christine Sinclair gjorde 1-1 med drygt tio minuter kvar.

Efter kryssmatchen mot Kanada kan Sverige lägga landslagssäsongen 2014 åt sidan. De svenska VM-förberedelserna under 2015 inleds sedan med januarimatch mot Norge i La Manga .