Spaniens upphämtning – två mål på sex minuter

England såg ut att besegra Spanien i en vänskapsmatch.

Men en sen kollaps knäckte Three Lions.

Med två mål på sex minuter fick spanjorerna med sig 2-2.

Aspas nätade mot England.

Spanien, som vilade några spelare, gick inte riktigt till en början att känna igen på bortaplan mot England. Det tog drygt 55 minuter innan spanjorerna skapade en riktigt het målchans.

Då hade England redan hunnit göra två mål.

Fixade en straff

Jamie Vardy gav hemmanationen en fin start på matchen, i den nionde minuten ordnade han straff. Adam Lallana sköt in 1-0 till England.

I inledningen av den andra halvleken tryckte Vardy in 2-0 till England med en fin språngnick. Han firade målet tillsammans med Raheem Sterling och Theo Walcott – de bjöd på en ”Mannequin Challenge”.

Då såg det ut att bli en vinst för England. Men så blev inte fallet.

Aspas nätade i debuten

Iago Aspas, lagkamrat med Guidetti i Celta Vigo, gjorde sitt första framträdande för Spaniens landslag i kväll. I den 89:e minuten reducerade han för spanjorerna efter ett vackert avslut i bortre hörnet.

Fram till dess hade det sett väldigt stabilt ut i England. Men Spanien började trycka på och i slutminuten kom kvitteringen. Isco tryckte in 2-2 för bortalaget.

Det har spelats många vänskapslandskamper under tisdagen. Italien tog emot Tyskland, en match som slutade 0-0. Det blev även mållöst mellan Frankrike, som toppar Sveriges VM-kvalgrupp, och Elfenbenskusten.

Danmark fick 1-1 borta mot Tjeckien på tisdagskvällen.