Utsikten nere på jorden igen

Publicerad 2015-04-13

Och Frej tog första poängen i superettan

Nykomlingen Utsikten flög högt efter att ha slagit Degerfors i första omgången.  Men idag var Siruis för bra, Uppsala-laget vann med 3-0.

– Vi borde ha gjort 6–0 i en sån här match, säger Siriustränaren Kim Bergstrand.

Nykomlingen Utsikten kom snabbt ner på jorden igen efter sin storseger mot Degerfors i premiären av superettan i fotboll. Göteborgslaget var chanslöst mot Sirius på Studenternas i Uppsala. Hemmalaget vann med 3–0 och segersiffrorna var snarast i underkant. Erik Figueroa och Niklas Busch Thor såg till att hemmalaget kunde gå till halvtidsvila med en tvåmålsledning, Karl Larsson gjorde 3–0 i den 62:a minuten.

– Vi hade kontroll på matchen egentligen från minut ett, säger Erik Figueroa till unt.se.

– Vi borde ha gjort 6–0 i en sån här match. Men man kan inte få allt, säger Siriustränaren Kim Bergstrand.

Första poängen för Frej

AFC United och Frej är också nya bekantskaper i näst högsta serien. Måndagens möte på Skytteholm slutade mållöst. Och för Frej var det första poängen i superettan.

Jönköping tog andra raka trepoängaren när Syrianska gästade Stadsparken. Tommy Thelin blev matchvinnare för Jönköping, målet inslaget i den 70:e minuten efter en snygg framspelning från Jonathan Tamimi.