John Guidetti pekas redan ut som ”idol” bland Celta-fansen.

I dag njuter han av 4-1-segern mot Barcelona.

”Fansen var fantastiska”, skriver svensken på Instagram.

DOKUMENT: Guidettis uppväxt i Afrikas slumområde

John Guidetti gjorde sitt första La Liga-mål i går kväll när Barcelona var på besök i Vigo. Svensken hoppade in i den 78:e minuten och fyra minuter senare satte han spiken i den katalanska kistan, 4-1.

Guidetti höll sig framme på ett inlägg från Hugo Mello, vände bort Gerard Pique och dunkade in bollen bakom Barça-målvakten Marc Andre Ter Stegen.

”Fortsätter att vandra”

I dag kommenterar han den minnesvärda kvällen på Estadio de Balaidos.

”En fantastisk insats i går kväll. Fansen var fantastiska, och grabbarna var otroliga”, skriver anfallaren på Instagram.

Segern mot Barcelona innebär att Celta Vigo är två i Liga efter fem omgångar, på samma poäng som Real Madrid men med sämre målskillnad.

”Nu blir det tillbaka till träning och fokusera inför nästa match. Vi fortsätter att vandra”, skriver Guidetti.

Härnäst för Guidetti och Celta Vigo väntar bortamatch mot Eibar på lördag.