Landskronas mardrömskväll

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-08-19

Förlorade med 0–4 och fick målvakten skadad

Henrik Larssons Landskrona hade inte en kul kväll i Falkenberg.

I slutet på först halvleken skadade sig målvakten Peter Karlsson och när domaren blåste av matchen stod det klart att de förlorat med 0–4.

Mardrömskvällen inleddes med en mardrömsstart då Falkenberg tog ledningen efter 51 sekunder. Robin Garnemyr fick bollen från Eric Johansson och kunde ostörd göra 1–0.

25 minuter senare sprang Stefan Rodevåg sig fri och kunde då överträffa Peter Karlsson i BoIS-målet.

Två minuter från halvtidspaus satte Falkenberg 3–0 på frispark från Robin Nilsson och efter krock med en Falkenbergspelare kunde inte målvakt Karlsson fortsätta matchen.

Två mållösa

Mirza Selimovic ersatte Karlsson men tvingades även han släppa in mål. Dock blev det bara ett till mål i matchen och Landskrona förlorade till slut med 0–4.

I kvällens övriga superettanmatcher vann Gif Sundsvall med 3–2 över Ljungskile. Assyriska–Jönsköpings Södra och Ängelholm–Syrianska slutade mållösa.