Domen: Citystjärnan borta en månad

Publicerad 2014-12-08

Agüero missar ödesmatchen i CL

Här är beskedet som ingen City-supporter vill ha.

Manchester Citys anfallsstjärna Sergio Agüero blir borta en månad från spel och missar nu den hektiska jul- och nyårsperioden.

Det var i lördags som olyckan var framme för Manchester City och anfallsstjärnan Sergio Agüero. I matchen mot Everton, vinst med 1–0, haltade argentinaren av planen i tårar efter bara fem minuters spel efter ha fått en smäll mot sitt knä.

Borta en månad

Nu har domen kommit och The Mirror rapporterar att argentinaren missar en månads spel vilket betyder att han kommer att få följa uppemot sju matcher från läktaren i den hektiska perioden vid jul och nyår. Ett tungt slag då Sergio Agüero har varit i en lysande form under hösten och gjort sammanlagt 14 mål och varit Citys bästa spelare under hösten.