Maradonas manskap fick stryk med 6–1

En pressad Maradona.

Här är chockresultatet som sätter rejäl press på Maradona.

Argentina krossades i kväll av Bolivia – med 6–1!

Maradona hade fått en mjukstart i VM-kvalet då han i sin första tävlingsmatch som förbundskapten besegrade Venezuela med 4–0.

Men i kväll kom en käftsmäll som heter duga.

Argentina föll tungt på den höga höjden i La Paz (3 600 meter över havet) och förnedrades med 6–1.

Luiz Gonzalez kvitterade för Argentina i den 25:e minuten efter att Moreno gett Bolivia ledningen. Men efter det var det roligare över för stjärnspäckade Argentina.

Bolivia satte fem raka mål och Joaquin Botero svarade för ett hattrick. Didi Torrico avslutade målskyttet i den 87:e minuten när han distansskott letade sig i mål.

Argentina är fortfarande på rätt sida strecket, men räkna med att den argentinska pressen lär grilla förbundskaptenen Maradona och spelarna. Argentina har inte förlorat så här stort sedan 5–0-förlusten mot Colombia 1993.