Dejan Kulusevski får vänta på sin tredje titel med Juventus.

I kvällens supercupfinal mot Inter blev det förlust efter stort drama.

Alexis Sanchez blev hjälte i den 121:a minuten.

Dejan Kulusevski gjorde ett fint inhopp i söndags mot Roma där han också målskytt. Han bytte då av en skadad Federico Chiesa som ser ut att missa resten av säsongen.

Svensken fick därför förtroendet från start i supercupfinalen mot Inter. Hans lag tog också ledningen efter 25 minuter när Weston McKennie nådde högst på ett inlägg och nickade in ledningsmålet.

Bara nio minuter senare fick Inter straff och Lautaro Martinez var iskall när han bombade in kvitteringen.

Alexis stor hjälte

I den 74:e minuten byttes Dejan Kulusevski ut i en match som stod 1–1 efter fulltid. Inte heller i förlängningen såg det ut att bli några mål.

Men när klockan precis tickat över 121 minuter så slarvade Alex Sandro i eget straffområde och Alexis Sanchez kunde sno åt sig bollen och sätta 2–1 för Inter som är supercupmästare.