Kvitterade med fem minuter kvar

Östers Denis Velic.

Öster såg ut att ta tre poäng mot Sirus.

Men Stefan Silva fixade oavgjort till nykomlingen.

Sirus har tagit steget upp i superettan. Öster steget ner. När lagen möttes på ett soligt Myresjöhus Arena var det Uppsalalaget som tog ledningen. Efter kvarten spelad satte Moses Ogbu ledningsmålet för bortalaget. Strax innan paus kom dock kvitteringen efter att Mario Vasili nickat in 1-1 på hörna.

– De är lite bättre än oss så vi försöker spela bra försvars och inte släppa in så mycket mål. Jag tycker att vi gör det bra, sa Ogbu till TV4 i paus.

Silva kvitterade

Det var dock Öster som fortsatte att ha kommandot i den andra halvleken. Och det tog bara fem minuter innan ledningsmålet kom genom Denis Velic. Öster såg ut att gå mot tre poäng men med fem minuter kvar fick Stefan Silva gå på skott och kvitteringen var ett faktum.

Öster hade ett läge att ta ledningen på nytt i slutsekunderna men matchen slutade 2-2.

Zlojutro-affären stjäl energi - läs superettanbloggen!