Men Manchester United vände till seger – på två minuter.

– Vi har fått bra resultat med oss och spelat bra fotboll. Det är skön atmosfär i laget, säger Victor Lindelöf till TV6.

José Mourinhos Manchester United var mer eller mindre klara för avancemang till slutspel inför slutrundan mot CSKA Moskva och managern testade därför lite nya konstellationer.

Victor Nilsson Lindelöf bildade trebackslinje med Chris Smalling och Daley Blind medan Luke Shaw gjorde sin första start som ytterspringare på 219 dagar.

CSKA till Europa League

Just Shaw var nära att göra 1–0 både en och två gånger men i stället var det gästerna som tog ledningen i slutminuten av första halvlek. Alan Dzagoev styrde in ett skott i mål. Ryssen såg ut att stå offside men räddades av Daley Blind som upphävde offsiden liggandes bakom förlängda mållinjen.

Men Manchester United tänkte inte förlora två raka CL-matcher.

I 64:e minuten hittade Paul Pogba fram till Romelu Lukaku som styrde in 1–1 och bara två minuter senare var det dags igen. Victor Nilsson Lindelöf satte igång ett anfall som slutade med att Juan Mata lyfte fram en boll till Marcus Rashford som anfallaren placerade in till 2–1.

– Tycker vi gör en bra match och tycker vi kontrollerar den på ett bra sätt. Vi visar styrka och kommer ut starkt i den andra halvleken, det känns bra, säger Victor Lindelöf till TV6.

”Lindelöf hörs mycket mer”

LIndelöfs insats tas emot bra i lokala tidningen Manchester Evening News som ger honom en sjua i betyg med motiveringen:

”Svenskens självförtroende växer för varje match. Lindelöf hörs mycket mer i United-försvaret och han tar bollen framåt mycket mer”, skriver man.

På söndag väntar Manchester City i en oerhört viktig ligamatch.

– Jag är bara glad att vi vann den här matchen och är vidare till nästa runda. Jag börjar väl tänka på den (City) matchen imorgon.

CSKA Moskva, med Pontus Wernbloom (som var avstängd ikväll), får nu rikta in sig på spel i Europa League.

Slutspelet i både Champions League och Europa Leauge lottas måndagen den 11 december.