Uppdaterad 2023-11-08 | Publicerad 2023-11-07

Elva mål på elva matcher i Premier League.

Fyra mål på fyra matcher i Champions League.

Erling Braut Haaland putsade sitt målsnitt mot Young Boys under tisdagskvällen.

Haalands första mål kom på straff i mitten av första halvlek och det lite mer läckra 3–0-målet gjorde han fem minuter in i andra halvlek.

Norrmannen hade bollen utanför straffområdet och dunkade in den i bortre hörnet med ett välplacerat skott.

Norsk och svensk inbytt

Haaland fick ingen chans att göra hattrick eftersom han byttes ut mot landsmannen Oscar Bobb efter en timmes spel.

Manchester City vann matchen med 3–0 och den svenske vänsterbacken Noah Persson blev inbytt för Young Boys i 78:e minuten.

Vidare till åttondel

Man City, som är regerande mästare, har nu säkrat spel i Champions Leagues åttondelsfinal.

– Vi har så många matcher varje år. Visst är vi inte kvar i Carabao Cup (ligacupen) nu men vi är oftast med i alla turneringar. Att bli klara med två matcher kvar var det vi ville göra, säger Manchester City-yttern Jack Grealish till TNT Sports.

Även Emil Forsbergs RB Leipzig är vidare från Manchester Citys grupp H efter seger mot Röda Stjärnan.