Publicerad 2019-01-19

Darijan Bojanic fick en bra start i Hammarby.

Han blev målskytt och spelade 90 minuter i sin debut.

Bajen besegrade IK Frej med 3–1.

Hammarby, som slutade på fjärde plats i allsvenskan i fjol, inledde 2019 med att möta IK Frej i Täby. Publiken på ett kyligt Vikingavallen fick se Hammarby dominera bollinnehavet från avspark.

Bajen vann till slut med 3–1 mot IK Frej, som slutade på nionde plats i superettan i fjol.

Hammarby skapade några halvchanser tidigt i matchen, men det dröjde fram till 37:e minuten innan man spräckte nollan.

Nikola Djurdjic fick straff när han föll i en närkamp. Anfallarens straff räddades, men Vladimir Rodic stötte in returen.

Några minuter senare utökade bortalaget. Sandbergs inlägg från högerkanten nådde Sander Svendsen i bortre delen av straffområdet. Norrmannen serverade debutanten Darijan Bojanic som kyligt sköt in 2-0.

Efter en timmes spel gjorde Bajen 3-0.

Imad Khalili sköt en frispark i muren, men fick tillbaka bollen och hittade då fram till Marcus Degerlund i straffområdet. Mittbacken sköt in bollen från nära håll.

David Fällman, som kom in i halvtid, bjöd hemmalaget på ett mål. Med en dålig hemåtpassning frispelade han André Alsanati som rundade Blazevic och satte 1–3 inför 1622 åskådare på Vikingavallen.