Uppgifter: Danska elvan – fyra ändringar

Eriksen, Agger, Jörgensen och Bendtner - alla finns med i danska elvan i kväll.

Morten Olsen ändrar om rejält.

Enligt danska BT byter förbundskaptenen fyra spelare från mötet på Friends Arena.

Danmark förlorade det första play off-mötet mot Sverige med 2–1.

Danskarna var illa ute under första timmen, men ett dubbelbyte med både Nicolai Jörgensen och Pierre-Emile Höjbjerg in fick fart på det danska laget som kunde reducera till 2–1 med tio minuter kvar.

– Vi hade tur. Sverige hade tre, fyra chanser i första halvlek och två av dem var så bra att de borde gjort ett mål ytterligare. Men vi borde haft en straff, sa danske förbundskaptenen Morten Olsen till Sportbladet.

Fyra ändringar

Nu ger Morten Olsen sina inhoppare från senast nytt förtroende. Både Jörgensen och Höjbjerg startar liksom Yussuf Poulsen (assisterade till målet senast). Även Thomas Delaney får en startplats på bekostnad av William Kvist, enligt danska BT.

Ut från startelvan jämfört med matchen senast går även Viktor Fischer, Martin Braithwaite och Thomas Kahlenberg.

”William Kvist var under stora perioder allvarligt utsatt på sin position liksom Thomas Kahlenberg”, skriver BT.

Tidningen lägger dock in en viss reservation och skriver att det enda som kan ändra deras elva är att Sevillaspelaren Michael Krohn-Dehli blir kvitt sina skadeproblem. Det troliga är dock att han inleder på bänken.

I Erik Hamréns elva ser det ut att bli tre ändringar jämfört med första mötet. Precis som inför mötet på Friends Arena väntar Hamrén in i det sista med att släppa den officiella elvan.

Danmark–Sverige spelas på Parken i Köpenhamn. Avspark 20.45 och matchen sänds i Kanal 5.