Champions League 2015/2016

Rasande – efter att ha nekats 935 milj

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

”Är fyra-fem kilo överviktig”

Hulk förlorade bollen 37 gånger under den ryska cupkvartsfinalen mot Kuban Krasnodar.

En protest är frågan då Sport-express uppger att 29-åringen är rasande på Zenit efter att klubben nobbat ett bud från Kina under transferfönstret.

Ett erbjudande som hade gett brassen motsvarande 935 miljoner kronor.

Zenit St Petersburg slog som väntat ut Kuban Krasnodar i kvartsfinalen av ryska cupen men slutresultatet skrevs bara till 1-0. Efter matchen handlar rapporterna också framförallt om kritik mot anfallaren Hulk.

Blev kvar i Ryssland

Den 29-årige brassen förlorade bollen 37 gånger under matchen och Sport-express reporter Artur Petrosyan uppger också att Hulk ser ut att väga ”fyra-fem kilo för mycket”. Anledningen kan stavas ett förlorat erbjudande från Kina.

Anfallaren var en av många stora stjärnor i de europeiska ligorna som under vintern uppvaktades av den storsatsande kinesiska ligan. Men när transferfönstret slog igen för de kinesiska klubbarna i dagarna var Hulk fortfarande Zenits spelare.

Lovad femårskontrakt

Anledningen är enligt Sport-express att den ryska klubben inte kunde enas med intressenterna från Kina om en övergångssumma för Hulk. Det ska i sin tur ha gjort 29-åringen rasande då övergången hade gett honom ett femårskontrakt värt totalt motsvarande 935 miljoner kronor.

Den spända situationen kan också få konsekvenser för Zenit St Petersburgs chanser i Champions League där laget förlorade den första åttondelsfinalen borta mot Benfica med 0-1.

ANNONS

Vad betalar du för din bilförsäkring? Jämför och pressa priset här!

Extern länk från Compricer

Jämför!

Publisert:

LÄS VIDARE

15 heta spelare som kan byta klubb i vinter

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Champions League 2015/2016

Champions League fotboll (herrar)

FC Zenit