Affären sprack i sista stund: ”Ingen rök utan eld”

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: DZENAN KRIJESTORAC / BILDBYRÅN

FOTBOLL

Han har tidigare kopplats samman med en utlåning till Örebro.

Men affären sprack på upploppet – och anfallaren Denni Avdic stannar kvar i AIK. Detta trots att klubbarna ska ha varit överens om en flytt.

– Ingen rök utan eld, men jag vill inte gärna kommentera andra klubbars spelare, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark.

Sportbladet skrev förra veckan att AIK:s Denni Avdic – som fått sparsamt med speltid under sin tid i klubben – var nära en flytt till Örebro SK. Klubbarna ska ha varit överens om en utlåning över säsongen 2018, men det avgörande beslutet låg i spelarens händer.

Enligt Nerikes Allehanda jobbade Örebro på en övergång ända till att transferfönstret stängdes. Men affären sprack i sista stund.

– Ingen rök utan eld, men jag vill inte gärna kommentera andra klubbars spelare med tanke på att vi är mitt uppe i seriespel, säger klubbens sportchef Magnus Sköldmark till NA.

”Jobbat in i det sista”

Sköldmark betonar att han, trots den kapsejsade affären med Avdic, är nöjd med den anfallsbesättning som ÖSK sitter på inför säsongen.

– Klart att vi jobbat in i det sista med att se över läget, det gör vi hela tiden. Vi tittar på hur truppen ska se ut över hela säsongen. Men det jag vill framhålla är att vi är otroligt nöjda med den kontinuitet vi har i truppen, fortsätter han.

– Vi har behållit trean (Nahir Besara) och sexan (Kennedy Igboananike) i fjolårets allsvenska skytteliga, och jämför man med andra lag är det bara Elfsborg och möjligen IFK Norrköping som kan mäta sig. Alla andra jobbar med nya offensiva konstellationer, så där har vi en jättestyrka.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.