Sterlings succédebut – målskytt direkt

Publicerad 2015-07-21

Gjorde mål efter två minuter och 17 sekunder

Raheem Sterlings debut blev en succé med både mål och seger.

Två minuter och 17 sekunder in i debuten mot Roma placerade han in 1–0 innan han sedan byttes ut i paus.

Raheem Sterling var minst sagt det stora fokuset när Manchester City träningsmatchade mot italienska Roma.

Och inledningsvis var det spridda burop mot Sterling så fort han nuddade bollen. Efter en dryg minuts spel lyckades han också snubbla på bollen till belackarnas stora jubel.

Nätade i matchminut tre

Men efter två minuter och 17 sekunder kunde han tysta de flesta buropen då han fick en fin framspelning av 18-årige anfallaren Kelechi Iheanacho och helt fri kunde rulla in bollen till höger om Romamålvakten Morgan De Sanctis.

Kort senare kunde Miralem Pjanic kvittera till 1–1 med ett vackert skott utanför straffområdet.

Sterling byttes sedan ut i paus och i andra halvlek nätade såväl Citys Kelechi Iheanacho med ett kliniskt avslut och Adem Ljajic med en vacker frispark i slutminuterna.

Manchester City tog sedan hem matchen efter straffar.