Missnöjd Cratz ville ha straff

Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-07-03

”Domaren kan inte ha sett situationen”

Och efter matchen uttryckte publiken missnöjet mot sina egna spelare.

– Det är klart att ingen är glad för 0–2 mot Sundsvall, säger Norrköpings tränare Sören Cratz.

Domaren blev utbuad i pausen.

Han suckar men konstaterar också att första halvleken var Norrköpings bästa i år på Idrottsparken. Men trots den optimistiska inledningen stod det 0–0 i paus – och enligt IFK-tränaren blev hemmalaget berövat en straff.

– Domaren kan inte ha sett situationen. Han blockerar bollen och stoppar på så sätt anfallet.

Sören Cratz tänker på när bollen såg ut att träffa Sundsvallsbacken Stefan Ålanders hand i slutet av första halvleken. Men domaren Martin Ingvarsson valde alltså att fria vilket också upprörde publiken.

I andra halvleken var det istället Sundsvall som stod för det offensiva spelet mot ett stundom tillbakapressat Norrköping – vilket återigen retade upp publiken.

Hur kändes det att bli utbuat av den egna publiken efter matchen?

– Det hörde jag faktiskt inte, säger Sören Cratz.