Cristiano Ronaldo gjorde fyra mål i 8–0-krossen av Malmö FF.

Efter hans andra mål fick han en order från lagkamrat Alvaro Arbelo:

Att fira med sin bespottade lagkamrat Denis Tjerysjev.

Malmö FF

Det var i förra veckan som Real Madrid kastades ut ur den spanska cupen efter att den spanske storklubben spelat med Denis Tjerysjev i 3–1-segern mot Cadiz. Den ryske mittfältaren var precis som Real Madrid ovetande om att han var avstängd efter ha samlat på sig tre gula kort under förra säsongens cupspel med Villareal.

Visade solidaritet

Och trots att han gjorde mål mot Cadiz har han i stället fått utstå spanska hån för det som kan att döda en titelchans för Real Madrid.

När Real Madrid körde över Malmö FF 8–0 i går kväll fanns Tjerysjev med på bänken. Och när Cristiano Ronaldo dunkade in 4–0 i början av den andra halvleken såg Real-stjärnorna till att visa solidaritet med sin bespottade lagkamrat.

Fick hoppa in

Det är spanska tv-kanalen Antena 3 som fångat bilderna på hur Real-veteranen Alvaro Arbeloa, 32, säger åt en målfirande Cristiano Ronaldo att de bör fira målet med Tjerysjev vid sidlinjen.

Sagt och gjort.

Firandet slutade med att hela laget omfamnar ryssen.

Tjerysjev fick hoppa in med 15 minuter kvar att spela av matchen med Real Madrid i ledning 8–0 – en ledning man höll matchen ut.