Barcelona avgjorde i 94:e minuten mot Valencia.

I samband med firandet fick Lionel Messi en flaska i huvudet – inkastad av någon i hemmapubliken.

Då svarade domaren David Borbalan med att ge stjärnan en varning för protest.

Känslorna var heta när tabelltvåan Barcelona gästade tabellfemman Valencia på Mestalla gjorde upp i en underhållande tillställning.

Efter 20 minuter löpte Neymar in i straffområdet och tacklades korrekt av Valencia-backen Nicolas Otamendi. Men efterspelet till brytningen väckte uppmärksamhet. Argentinaren Otamendi gick fram och sade någonting till Neymar - brasilianaren svarade med en lätt skalle.

Upprört efter Neymars ”skallning”

– Man kan inte kalla det en skalle, en huvudrörelse mer, säger C Mores expert Johanna Garå.

Otamendi vred sig i plågor, men domaren valde att inte plocka upp något kort till de inblandade.

– Vad säger Otamendi när han kommer fram dit? Kanske båda två skulle varit utvisade i så fall, säger expertkollegan Jon Persson.

I kaoset efter situationen fick i stället Gerard Pique och Antonio Barragan varsin varning.

Suarez snuvad på mål

Domaren David Borbalan fick en hektisk kväll på jobbet. Fem gånger plockade han upp det gula kortet i första halvlek.

Luis Suárez var nära att spräcka sin målnolla i ligan flera gånger om, bland annat hade anfallaren en boll i nät som vinkades bort för offside – helt felaktigt.

– Det kunde förändrat förutsättningarna för matchen. Men det är sådant som händer i fotboll, säger Barcelonas tränare Luis Enrique.

Busquets hjälte

I stället var det Sergio Busquets som frälste Barcelona på övertid. I den 94:e minuten tryckte mittfältaren dit 0-1, efter att katalanerna skapat hårt tryck på hemmaförsvaret.

– Ett kryss var inte gott nog för oss ikväll. Vi fortsatte att försöka hela tiden och till slut fick vi in det avgörande målet. Jag sköt för allt jag hade, säger matchhjälten i intervjun efter matchen.

I det glädjerus och den spelarhög som uppstod efter målet fick Lionel Messi ett föremål kastat i huvudet, från Valenciafans. Argentinaren tog sig för skallen, såg inte helt nöjd ut och påpekade detta för domaren – som svarade med att varna anfallaren.