Uddamålsseger för Lindsdal mot Ljungby

Av: Sportbladets textrobot

Publicerad:
Uppdaterad:

Lindsdal tog till slut hem segern mot Ljungby i matchen på Fjölebro IP på lördagen. Matchen i division 3 sydöstra Götaland i fotboll slutade 2–1 (1–0).

– Så skönt med vinst mot Ljungby med 2-1. Första halvlek är klinisk och suverän från vår sida, allra minsta detalj följs till punkt och pricka. I andra halvlek bryter vi matchplanen och kommer lite ur fas men tar fighten och vinner så rättvist. Bäst på plan idag var Johan Ewaldh och Oscar Akinder som mer eller mindre gör en felfri insats, kommenterade Lindsdals tränare Martin Edman.

Ljungbys assisterande tränare Per-Åke Antonsson om matchen:

– Vi hamnar i underläge 0-1 efter en dålig första halvlek från oss. Trots ett dåligt spel vaskade vi fram två kvitteringschanser varav en i ribban. I andra halvlek gick vi ut och dominerade och den välförtjänta kvitteringen kom på straff. Dominansen fortsatte även med en man utvisad. Tyvärr förstörde vi alla möjligheter att vinna matchen på grund av onödiga gula kort och ytterligare en utvisning.

Lindsdals mål gjordes av Hampus Regebro och Kujtim Shkreta. Adis Hodzic stod för Ljungbys enda mål.

För Lindsdal gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Ljungby är på andra plats tabellen.

Lindsdal tar sig an Lagan i nästa match borta lördag 22 augusti 15.00. Ljungby möter Åryd hemma fredag 21 augusti 19.00.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.