I Chelsea behövde han 903 minuter.

I Milan hittade Fernando Torres nätet efter en dryg timme.

Matchen mot Empoli slutade 2-2.

Efter 3,5 år valde Fernando Torres i somras att lämna London för Milano – han bytte Chelsea mot Milan.

Med kvarten kvar mot Juventus fick den spanske anfallaren göra debut, men lämnade matchen mållös då ”Rossoneri” föll med 0-1 på San Siro.

Mot Empoli fick Torres chansen från start – och imponerade.

Torres nickade in reduceringen

Milan inledde svagt och hade stora problem i defensiven. Det utnyttjade Empoli och gick fram till en 2-0-ledning på 20 minuter efter mål av Lorenzo Tonelli och Manuel Pucciarelli.

Men sedan vaknade Milan – mycket tack vare Torres.

Ignazio Abate skickade in bollen från höger och med en bra lobbnick ordnade spanjoren reduceringen för Milan. I Chelsea behövde Torres 903 minuter för att göra mål, i Milan krävdes det lite mer än en timmes spel.

Keisuke Honda kvitterade till 2-2 och Milan jagade ett segermål den sista halvtimmen.

Ribbträff från Menez

Jeremy Menez var nära när han träffade ribban efter ett väldigt fint förarbete från Torres. Honda hade också en frispark strax utanför stolpen med tio minuter kvar.

Empoli fick avsluta matchen med tio man och Milan fick ett bra tryck mot hemmalagets mål, men lyckades aldrig få in bollen.