Jimmy Durmaz blev mästare i Grekland

Uppdaterad 2015-04-20 | Publicerad 2015-04-19

Femte raka ligatiteln – den 42:a totalt.

Jimmy Durmaz, 26, blev mästare i kavaj med Olympiakos.

Panthrakikos, som slåss för nytt kontrakt i Grekland, tog en viktig seger på söndagen. Och avgjorde guldstriden.

Panathinaikos som startade med Marcus Berg på plan jagade tre poäng för att guldstriden mot Olympiakos skulle leva. Men två sena mål – i varje halvlek - förstörde chanserna.

På stopptid i första halvlek tryckte brassen Igor in 1-0 till Panthrakikos. Gordon Schildenfeld kvitterade i början av den andra halvleken, men på stopptid i andra halvlek small det igen.

En dryg timme för Berg

Christos Tzanis tryckte in 2-1 till hemmalaget, som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket i den grekiska högstaligan.

Marcus Berg byttes ut i den 65:e minuten och Valmir Berisha satt på bänken i 90 minuter.

Den förlusten innebär att den grekiska ligan är över. Panathinaikos ligger tio poäng bakom Olympiakos men har endast tre matcher kvar på säsongen, med andra ord kan laget bara få nio poäng.

Jimmy Durmaz och hans Olympiakos blev mästare i kavaj. Det är Olympiakos femte raka ligatitel, klubben har totalt 42 stycken ligasegrar.