Helsingborg utbuat på Olympia

Publicerad 2014-08-29

Släppte in fyra mål mot Halmstad

Helsingborg buades ut på Olympia i dag.

Laget släppte in hela fyra mål mot Halmstad, där Mikael Boman blev tvåmålsskytt.

– Det är ett Helsingborg i spillror i dag, konstaterar experten Fredrik Lundgren.

Hällregn och förlust med 4-1.

Helsingborg fick sig en ordentlig uppläxning av Halmstad på Olympia i dag och buades stundtals ut av hemmasupportrarna.

Klassmål av Boman

Halmstad styrde matchen från start och i den 26:e minuten stångade sig Kristinn Steindórsson fram genom det passiva försvaret och nickade in 1-0. Några minuter senare Fick Marcus Antonsson fram bollen till Mikael Boman, som via en yttersida på halvvolley lyckades skarva in bollen i bortre hörnet.

”Ett Helsingborg i spillror”

Helsingborgs Mikael Dahlberg reducerade sedan till 2-1, hans femte fullträff på åtta matcher, men efter att Antonio Rojas gjort 3-1 och att Mikael Boman därefter hittat målet för andra gången i matchen buade till slut publiken ut Helsingborg, som inte har förlorat en match sedan den 6 juli när man mötte IFK Göteborg.

– Det är ett Helsingborg i spillror i dag. De når inte upp i godkänd standard, säger experten Fredrik Lundgren i C Mores sändning.

4-1-segern innebär att Halmstad passerar Helsingborg i tabellen och kliver upp på nionde plats.

I nästa match tar Helsingborg emot AIK hemma, och Halmstad tar emot Mjällby på Örjans Vall.