Dubbelcykelspark inledde Premier League-säsongen

Publicerad 2016-08-13

Två (?) spelare stod för drömmål för Hull mot Leicester

Nykomlingen Hull har gjort Premier League-säsongens första mål – och det med ett riktigt drömmål.

Mot Leicester kunde anfallaren Adama Diomande med en cykelspark se till att ge hemmalaget ledningen som till slut kunde vinna med 2-1.

Nykomlingen Hull sparkade igång Premier League-säsongen med hemmamatch mot mästarna Leicester. Bortalaget hade flera fina målchanser att spräcka nollan i första halvlek, bland annat från lagets skyttekung Jamie Vardy från nära håll.

Men det var hemmafansen som skulle få jubla först.

Två spelare – en cykelspark

På stopptid i den första halvleken hittade Robert Snodgrass hörna fram till norrmannen Adama Diomande på bortre stolpen som med en spektakulär cykelspark tryckte in 1-0 till Hull via ribban.

Men han var inte ensam uppe i luften.

Samtidigt hade även Abel Hernandez gjort sig redo för att genomföra en liknande spark.

På reprisbilderna syns Hernandez skott gå via Diomandes tå och bollen letade sig in i mål bakom Kasper Schmeichel.

Hernandez var den som jublade allra mest – men Diomande noterades officiellt som målskytt.

Nykomlingen vann till slut med 2-1 efter att Robert Snodgrass stått för lagets andra mål i matchen med en distinkt vrist strax utanför straffområdet.

Därmed förlorade förra årets mästare Leicester sin första ligamatch sedan i februari.