Landskrona hakar på toppstriden

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-06-21

”Henkes” mannar slog Brage

Fredrik Karlsson blev matchhjälte på Landskrona IP när han gjorde matchens båda mål mot nykomlingen Brage.

Henrik Larsson.

Henrik Larsson har fått ordning på sitt lag efter en tam inledning, och från sin fjärdeplats är det bara två poäng upp till ledande IFK Norrköping i en tabell som mer och mer börjar likna ett getingbo.

Mot Brage gjorde 24-årige Fredrik Karlsson mål nummer fyra och fem den här säsongen.

I Göteborg spelade tippade topplagen Örgryte och Assyriska 1-1 på Gamla Ullevi. Det var göteborgarnas sjunde kryss för säsongen, och Janne Anderssons trupp har tappat värdefull mark efter elva spelade matcher.

Fagerberg inbytt och utvisad

Mot Assyriska tog laget ledningen med 1-0 genom Björn Anklev i slutet av första halvlek, men kvitteringen kom omgående. Mindre än en minut senare satte Ceyhun Eris slutresultatet 1-1.

ÖIS-anfallaren Ken Fagerberg byttes in efter 70 minuter och visades ut redan efter fem och en halv minut på banan.