Victor Edvardsen ber om ursäkt för sitt uttalande: ”Blev bara pannkaka”

Publicerad:
Victor Edvardsen
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Victor Edvardsen

FOTBOLL

Victor Edvardsen deklarerade att han ville lämna för en allsvensk storklubb.

Nu ska anfallaren stanna i Degerfors – och ber supportrarna om ursäkt.

– Nu kommer jag stanna här och göra samma sak som jag gjorde förra året – bära tröjan med stolthet, säger Victor Edvardsen

Degerfors anfallare Victor Edvardsen smällde in 16 mål förra säsongen i Superettan. Det fick en allsvensk storklubb att lägga ett bud på 25-åringen – som själv berättade för Nya Wermlands-Tidningen att han ville lämna Degerfors.

– Jag fick i lördags reda på att en allsvensk klubb var intresserad av mig. De har lagt ett bra bud på mig, men Degerfors vill inte sälja. De kräver en orimlig summa för att släppa mig, sa Edvardsen till NWT.

”Vissa saker blev bara pannkaka”

Nu backar Victor Edvardsen från sitt uttalande, i en kommentar till Degerfors hemsida.

– Först och främst vill jag be supportrarna om ursäkt för det som hände igår och hur det kom ut. Det kom ett bud från en allsvensk storklubb som fick mig att fundera på min framtid. Vissa saker blev bara pannkaka. Jag vill inte lämna Degerfors bara för att lämna. Nu kommer jag stanna här och göra samma sak som jag gjorde förra året – bära tröjan med stolthet, säger Victor Edvardsen.

Degerfors sportchef Patrik Werner förklarar sin syn på händelseförloppet.

– Vi hade ett möte med Victor under morgonen. Där gick vi igenom vad som hänt de senaste timmarna. Han är ångerfull, vilket är bra. För det sköttes väldigt dåligt igår. Alla vet att det här bara blev negativt för honom. Han har förmodligen bollat det här med någon och då fått dålig rådgivning, säger han till klubbens hemsida.


ALLSVENSK PANEL: Edvardsen sågas: ”Ett felbeslut av episka proportioner”

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.