Det Paris Saint-Germain vi har blivit vana att se under säsongen var som bortblåst.

Lyon fullkomligt stormade fram.

Då åkte Zlatan Ibrahimovics PSG på säsongens första ligaförlust – i omgång 28.

Paris Saint-Germain är totala dominanter i Ligue 1.

Det syntes inte i bortamatchen mot Lyon.

I den första halvleken var laget slarvigt och efter att Lyon tagit ledningen stundtals paralyserat.

Darder med teknisk delikatess

Det var redan i den 13:e minuten som Maxwel Cornet snyggt satte 1-0 för hemmalaget.

2-0-målet som sedan kom precis innan halvlek var ett vackert tekniskt nummer.

Sergi Darder lobbade ett inlägg över PSG-kaptenen Thiago Silva och fullbordare fräckisen med att peta in bollen i mål.

Men reduceringen kom i början av den andra halvleken – och väckte också huvudstadslaget från sin dvala.

Det räckte inte. Förlusten var PSG:s första i ligan för säsongen – och den dröjde alltså sanslösa 28 omgångar.

"Var inte 100 procent"

– Vi var inte 100 procent och fräscha som vi brukar vara. Vi har matcher kvar innan det är dags för Chelsea så vi ska se till att komma upp i 100 procent igen, säger Ibrahimovic i sin app.

Laget leder ändå ligan med 23 poäng före Monaco och ytterligare åtta före Lyon. Det hindrade inte Lyon från att fira segern som om de vunnit ligan.