Resultatet i toppmötet mellan Östersund och Jönköpings Södra är väl inget att höja på ögonbrynen åt.

Däremot hörnstatistiken.

J-Södra hade en hörna – hemmalaget 16.

Ställningen i toppen av Superettan är oförändrad mot i förmiddags – Jönköpings Södra leder, Varberg är tvåa, Östersund trea och Degerfors fyra.

De sistnämnda föll stort borta mot Ljungskile, hallänningarna spelade 0–0 mot Frej och Östersund och J-Södra kryssade i Jämtland.

Serieledaren tog ledningen efter dryga halvtimmen då Tim Söderström vackert lobbade in 1–0 i sin debut från start. I andra halvlek kvitterade ÖFK. Bobbo Solander fick målet som styrdes på en bortaförsvarare och in.

"Fick energikick"

– De fick en liten energikick efter sitt 1–1-mål, men vi gör en bra match. Vi ville hålla dem utanför vår box och låta dem slå inlägg och så. De hade mycket hörnor, säger J-Södras tränare Jimmy Thelin i TV4 Sport.

Och ja, hörnor hade Östersund sannerligen.

Sexton (!) stycken hörnsparkar slog man mot motståndarmålet, men till seger räckte det alltså inte. Man är däremot fortsatt seriens enda obesegrade lag.

I botten grejade ett krisande Brommapojkarna sin andra poäng, men det satt långt inne. Pontus Åsbrink kvitterade Ängelholms ledning först i den 88:e minuten. BP ligger kvar på jumboplats, precis bakom Mjällby.

De två lagen spelade i allsvenskan i fjol...