Jennifer Wakefield blev tvåmålsskytt på 17 minuter i debuten för Brynäs

Hon landade i Sverige för drygt 24 timmar sedan och klev rakt in i Brynäs förstakedja.

På knappt en period blev Jennifer Wakefield sedan tvåmålsskytt hemma mot Modo.

Gästerna var dock ofina nog att förstöra festen, vända och vinna med 4–3.

I går runt 17-tiden landade kanadensiskan i Sverige och i dag gjorde hon sin första SDHL-match med klubben.

I hemmamötet mot Modo parades hon direkt ihop med  Cassandra Vilgrain och Erika Grahm i en riktig superkedja.

Och trion fick en kanonstart tillsammans.

Tre poäng

När klockan stod på 16.52 i den första perioden i Gavlerinken hade 29-åringen blivit dubbel målskytt. Det andra kom till efter att hon dribblat sig igenom hela Modoförsvaret och lurat Tindra Holm i bortamålet.

Gästerna kom dock igen.

På drygt tio minuter i den andra perioden gjorde laget tre snabba mål –Brooke Boquist, Olivia Carlsson och Lauren Wildfang – och därefter kunde inte Brynäs resa sig.

Wildfang gjorde sedan även 4–2 innan Caroline Markström med 30 sekunder kvar kunde reducera och fastställa slutresultatet 4–3.

För Wakefield blev det även en assistpoäng i debuten.

I Göteborg blev hemmalaget fullständigt förnedrade av HV 71 och föll med 11–0. Totalt har laget 0–35 i målskillnad på tre matcher i inledningen av SDHL.