Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-09-13

Här är matchen - minut för minut

Stamford Bridge, London 20.45

1-0 (19) Frank Lampard

93 min: Matchen är slut. Chelsea vinner med 1-0.

92 min: Shaun Wright-Phillips varnad efter kapning av Tihinen.

91 min: Chelsea byter ut Michael Essien. In kommer Robert Huth.

90 min: Tre minuters stopptid. Essien slår en fin passning till Wright-Phillips som dock tjongar bollen högt över.

90 min: Anderlecht byter in Laurent Delorge. Ut går Vanderhaeghe.

88 min: Drogba får in bollen till Lampard som dock får snedträff. Halvfarligt.

86 min: Vanderhaeghe varnad efter snack.

86 min: Anderlecht jagar kvittering och pressar tillbaka Chelsea, men lyckas inte komma till avslut.

83 min: Chippen Wilhelmsson får med sig bollen mycket snyggt men blir hakad och får frispark ett tiotal meter utanför straffområdet. Bart Goor skjuter en mycket dålig frispark.

81 min: Zitka kan plocka ner ett ganska farligt inlägg från Chelsea. Anderlecht byter in Nenad Jestrovic. Ut går Michal Zewlakow

79 min: Ett högerinlägg från Wright-Phillips blir lite för långt och går över alla.

77 min: Chelsea byter ut Damian Duff. In kommer Joe Cole.

76 min: Wright-Phillips passar Essien som drar till. Tar på en Anderlechtback och går strax utanför. Den efterföljande hörnan blir halvfarlig.

75 min: Ny dålig hörna, men Anderlecht fortsätter anfalla en stund.

74 min: Dålig hörna, Chelsea kontrar men Anderlecht tar bollen och kontrar. Christian Wilhelmsson ordnar till en ny hörna för Anderlecht.

73 min: Vänsterhörna för Anderlecht.

72 min: Hannu Tihinen nickar högt över på en frispark.

70 min: Anderlecht byter ut Serhat Akin. In kommer Christian Wilhelmsson.

70 min: Rinner ut över linjen.

69 min: Frispark till vänster för Chelsea.

67 min: Dags för byte. Arjen Robben går ut. Shaun Wright-Phillips kommer in.

64 min: Vanden Borre skjuter från långt håll. Cech sträcker sig men får inte tag i bollen, som i stället träffar klockrent i stolpen.

63 min: Hörna från höger för Chelsea. Nickas undan.

61 min: Frispark för Chelsea från trettio meter. Lampard trycker till den och Zitka får sträcka sig rejält för att rädda.

60 min: Paolo Ferreira skjuter utanför från distans. Matchen är ganska tråkig just nu. Chelsea anfaller halvhjärtat, Anderlecht försvarar sig helhjärtat.

57 min: Serhat Akin snackar till sig en varning.

55 min: Deschacht slår ett inlägg från vänster, men det blir misslyckat.

54 min: Bollen rensas undan.

53 min: Duff ordnar en hörna för Chelsea. Från vänster.

51 min: Anderlecht tar för sig lite bättre nu. Men Chelsea kontrollerar matchen ganska hyfsat fortfarande.

48 min: Robben slår den rakt i famnen på Zitka.

47 min: Robben ordnar en frispark strax utanför straffområdet vid högra hörnet.

46 min: Andra halvleken igång.

45 min: En lång boll framåt får Cech problem med men bollen tas hand om av Chelseaförsvaret. Halvtid. Chelsea leder med 1-0

41 min: Anderlecht rensar undan. Duff tar hand om bollen men slår bollen över kortlinjen.

40 min: Ny frispark nere till höger för Chelsea.

39 min: Robbens frispark går rakt i famnen på Anderlechts målvakt.

38 min: Frispark ute till höger för Chelsea.

36 min: Avvaktande spel. Chelsea rullar runt med bollen, har just nu 63 procents bollinnehav.

32 min: Robben skickar in bollen från höger. Drogba försöker flygnicka men får inte touch på bollen, som går strax utanför stolpen.

31 min: Drogba nickar över på vänsterinlägg.

30 min: Anderlecht får låna bollen lite mer nu, och kan spela runt lite.

27 min: Frispark till höger för Chelsea. Rensas undan.

25 min: Vänsterhörna för Anderlecht. Blir resultatlös.

22 min: Ett vänsterinlägg från Drogba blir halvfarligt. Zitka boxar undan.

21 min: Zitka boxar bort en vänsterhörna. Returskottet går högt över.

19 min: MÅÅL! Frank Lampard får till ett hårt skott och bollen far rakt in i målet. Zitka missbedömer skottet och är på väg mot stolpen. 1-0 till Chelsea.

18 min: Chelseafrispark i bra läge utanför straffområdet, något till vänster.

17 min: Hörnan blir mycket farlig. Ingen lyckas riktigt trycka dit bollen och Cech kan ta hand om den.

16 min: Anderlecht får frispark ute till höger. Lampard nickar Bart Goors frispark till hörna från vänster.

15 min: Ferreira skjuter ett inlägg från höger som Anderlecht-backarna nickar till hörna. Hörnan resultatlös.

11 min: Akin får en fin genomskärare mitt i banan men får inte till skottet.

9 min: En högerinlägg från Vanden Borre ställer till det lite för Chelsea, men bollen rensas undan.

8 min: Chelsea fortsätter att anfalla, men kommer inte till avslut.

6 min: Hörna för Chelsea till höger. Robben slår den lågt till Lampard som dock får för mycket fot under bollen.

4 min: Låg frispark som överraskar. Essien skjuter hårt från liten vinkel. Returen går ut till Damien Duff som skjuter tungt. Zitka räddar dubbelt.

3 min: Frispark ute till höger för Chelsea.

1 min: Matchen är igång. Anderlecht gör avspark, men Chelsea sätter full fart direkt.