Karim Benzema, Cristiano Ronaldo och Gareth Bale levererade.

Bale, Benzema och Cristiano Ronaldo startade en match tillsammans för första gången sedan den 17 januari.

Och de gjorde det med besked.

BBC gjorde ett mål vardera i Real Madrids övertygande seger mot Sevilla.

Karim Benzema har kämpat med skadeproblem och hade inför matchen mot Sevilla missat Real Madrids fem senaste matcher.

Fransmannen behövde bara tre minuter i sin comeback innan han hittade nätet. Efter att ha mött Bales inlägg perfekt med högerfoten var det 1–0.

Real gjorde en bra första halvlek och radade upp målchanser mot Sergio Rico, som var bra i Sevillamålet. Från egentligen ingenstans fick dock Sevilla chansen att kvittera från straffpunkten. Men Kevin Gameiros straff räddades av Keylor Navas, och 1–0 stod sig halvleken ut.

Ronaldo missade straff

Reals spelövertag fortsatte i den andra halvleken och när Modric blev nedsprungen i straffområdet trodde de flesta att 2–0 skulle komma. Men Ronaldo fick se sin straff gå över.

Portugisen skulle dock få sin revansch bara minuterna senare då han i ett öppet mål, fint framspelad av Danilo, slog in 2–0.

BBC tillbaka

Gareth Bale, Karim Benzema och Cristiano Ronaldo hade senast startat en match tillsammans i mötet mot Sporting Giron, den 17 januari.

Mot Sevilla var BBC-kedjan tillsammans igen, och även Bale fick göra mål. Fint framspelad av Benzema kunde han stöta in 3–0.

Matchen slutade till slut 4–0, och Real Madrid är nu tio poäng bakom Barcelona, som på söndagen spelade 2–2 mot Villareal.