Då ilsknade Kim Bergstrand till mot Gif Sundsvalls tuffa spel.

– Vad håller ni på med? Är det en sådan match ni vill ha?, ska Sirius tränare ha skrikit enligt UNT.

Matchen vann Sundsvall med hela 4–0 – efter hattrick av Romain Gall.

Trots att det var årets första match för både Sirius och Sundsvall så saknades inte intensitet när lagen möttes.

Efter flera tuffa dueller inledningsvis så rann det över för Sirius tränare 20 minuter in i matchen. Jonathan Morsay kapade Stefano Vecchia som fick ont – vilket fick Kim Bergstrand att ryta ifrån.

– Cedergren, vad håller ni på med? Är det en sådan match ni vill ha?, ska Sirius tränare skrikit mot Sundsvalls dito, enligt UNT.

Det fanns dock fler grejer för Bergstrand att fundera på – då hans Sirius blev krossat.

Hattrick av Gall

Sundsvall inledde målskyttet redan i den tionde minuten via Romain Gall och innan den andra halvleken så hann Gall göra sitt andra mål fram till 2–0.

Tio minuter in i den andra halvleken fullbordade Romain Gall sitt hattrick efter en målvaktstavla från Sirius Gustav Nyberg, som för några dagar sedan anslöt från AIK.

Sundsvall vann till slut med 4–0, efter mål av Chidi Omeje, nyförvärv från AFC Eskilstuna.