Bajen fick ta emot spridda burop efter oavgjort mot division 1-klubb

Publicerad 2019-02-24

Hammarby tappade poäng mot division 1-klubben Eskilsminne.

För Imad Khalili slutade dagen med spräckt ögonbryn och frisparksmål.

Efter slutsignalen buade delar av publiken i Helsingborg.

Imad Khalili fick en smäll i en luftduell halvvägs in i den första halvleken i svenska cup-mötet med Eskilsminne. Det började blöda ymnigt efter att 31-åringen blivit träffad vid ögonbrynet.

Khalili, som för dagen spelar vänsterback i Hammarby, var irriterad efter smällen och tog ett snack med domaren medan han höll en handduk vid ögat. Khalili fick läkarvård vid sidan av planen och kunde spela vidare. Han fick dock byta tröja och nummer.

– Jag fick en smäll vid ögat, säger han till C More.

Frisparksmål

Hammarby hamnade i underläge i Helsingborg. Eskilsminne, som slutade på fjärde plats i division 1 Södra i fjol, tog ledningen med 1–0 genom Filip Egger.

Tio minuter efter smällen på ögonbrynet kvitterade Khalili med ett frisparksmål.

– Jag får bra träff över muren, det är skönt, säger Khalili.

Miss av Djurdjic

Nikola Djurdjic bjöds på ett jätteläge efter slarv av målvakten Pontus Löfvenmark. Men Bajen-anfallaren sköt utanför.

Eskilsminne hade flera bra målchanser i andra halvlek. I den 68:e minuten hade laget en nick i stolpen och några minuter senare var det nära att Mads Fenger gjorde självmål.

Nyförvärvet Alexander Kacanklic debuterade för Bajen, han spelade sista kvarten.

– Det är klart vi är besvikna, vi ville ha en vinst här. De gör det svårt för oss, samtidigt som vi inte kommer upp i rätt nivå. Vi skapar inte tillräckligt mycket själva, säger Kacaniklic till C More.

– Våra fans har höga förväntningar på oss. Men det har vi som grupp också.

Det blev inga fler mål utan matchen slutade 1–1. Det betyder att Hammarby står på fyra poäng inför sista gruppspelsmatchen mot Dalkurd, som har sex poäng efter två matcher.

– Riktigt kul. Riktigt bra match från vår sida. Det här betyder mycket, säger Eskilsminnes Alex Simovski till C More.