Blev tvåmålsskytt för Wolfsburg i går – Lineker skickar skämtsam känga på Twitter

Ibland är det inte lätt att heta Nicklas Bendtner.

Efter en trög start i Wolfsburg lossnade det äntligen för dansken i går och han blev tvåmålsskytt – bara för att omgående tråkas av profilen Gary Lineker.

Nicklas Bentdner har haft en tung start i Wolfsburg.

Men i går blev han inbytt i den 75:e minuten i Europa League-matchen mot Krasnodar – och satte 4–1 på straff i 89:e minuten och därefter 5–1 bara minuten senare.

Tråkas av Lineker

Det här noterade den före detta fotbollsspelaren och numera experten Gary Lineker, och han gjorde också sina 3,28 miljoner följare på Twitter uppmärksamma på bedriften.

”Nicklas Bendtner gjorde precis två mål i slutminuterna för Wolfsburg. Det här är inget skämt. Jag upprepar, det här är INGET skämt!”, skriver han.

Bendtner gav sedan ett skämtsamt svar på tal – och ”twitterfejden” var genast i full gång.

”Härlig tweet kompis! Bra gjort. Jag upprepar, bra gjort”, skriver han, och hans svar har i skrivande stund retweetats över 2 600 gånger.

Målen var Bendtners första i Wolfsburg, och det återstår att se om han får någon speltid mot Hamburg i Bundesliga på söndag.