Uppdaterad 2014-11-28 | Publicerad 2014-11-27

Märkliga scener i London

Matchen mellan Tottenham och Partizan Belgrad bröts i slutet av första halvlek.

Vid tre skilda tillfällen tog sig flera planstormare in på White Hart Lane – där några tog selfies med stjärnorna.

Mötet mellan Tottenham och Partizan Belgrad avbröts kort flera gånger under den första halvleken. Vid tre separata tillfällen sprang fans in på planen och två gånger försökte supportrarna ta selfies med förvånade spelare. Planstormarna bar tröjor med ett företagsnamn, som tillverkar hörlurar och märkligt nog har ett samarbete med just Tottenham.

Vädjade till fansen

Vakterna hade fullt upp med att mota bort inkräktarna (Roberto Solado försökte lägga krokben för en) och när en man stormade in för tredje gången fick domaren Yevgen Aranovsky nog och tog spelarna av planen.

”Snälla spring inte in på planen. Stanna på era platser, det är en kriminell handling att gå in på planen”, vädjade speakern under uppehållet.

Efter drygt tio minuters uppehåll kom matchen igång. Tottenham vann matchen med 1-0 efter mål av Benjamin Stambouli och säkrade därmed avancemang från gruppen.