Här skämmer Eguren ut sig mot Arsenal

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-04-15

Svor och puttade domaren efter sitt röda kort i förlustmatchen mot Arsenal

Sebastian Eguren pekar finger år domaren Wolfgang Stark.

Arsenal körde över Villarreal och vann med 3–0 i London. Då svartnade det för ögonen på förre Hammarby-hjälten Sebastian Eguren: som skämde ut sig ordentligt efter att ha blivit utvisad.

– Jag tycker inte att det är utvisning, straffen var tveksam. Men Arsenal är ett otroligt lag, säger Villarreals Robert Pirés i Viasat.

Efter 1–1 på bortaplan hade Arsenal guldläge att avgöra hemma på Emirates Stadium – och redan efter tio minuter kom vindsnabbe Theo Walcott loss i straffområdet och chippade kyligt bollen i mål. Cesc Fabregas spelade fram till målet med en känslig klack.

– Stor stund för klubben och fansen. Kanske trodde inte folk det här, förhoppningsvis kan vi göra samma sak mot Manchester United, säger Arsenals spanske mittfältare Cesc Fabregas i Viasat.

Adebayor utökade

Drömöppningen gjorde att Arsenal kunde spela avslappnat och i andra halvlek avgjorde Arsenal kvartsfinalen. Först tog Adebayor emot bollen i steget och satte en yttersida till 2–0. Sedan kom den matchavgörande straffen när Diego Godin glidtacklade Theo Walcott som föll i straffområdet. Holländaren Robin van Persie var hur säker som helst från elva meter och 3– var ett faktum.

Villarreal-spelarna blev tokiga

Huvuddomaren avvaktade men linjedomaren viftade för straff, något som fick Villarreal-spelarna att reagera kraftfullt. För förre Hammarby-mittfältaren Sebastian Eguren innebar det hans andra gula kort och utvisning. Man såg tydligt på teve-bilderna att han sade ett par mindre väl valda ord till domaren Wolfgang Stark för att sedan utdela en knuff.

Möter United i semifinalen

När Robin van Persie sedan satte straffen säkert bakom Diego Lopez var det godnatt för spanjorerna. Arsenal höll enkelt undan och får nu möta Manchester United i semifinal.

– Vi måste ha allting, det är ett världsklasslag. Men vi ska verkligen ge det ett försök, säger Cesc Fabregas om chanserna om att slå ut Manchester United i semifinalen och ta sig till CL-finalen den 27 maj.