Två mål på tre minuter.

Landskrona Bois lyckades ta poäng mot Östersund efter sen upphämtning.

Hjälten var 15-årige Erik Andersson.

Erik Andersson.

Östersund tog ledningen med 2-0 efter en halvtimme efter mål av Tobi Joseph och Thomas Boakye. Det såg sedan ut att bli tre poäng för hemmalaget när klockan började närma sig full tid.

Men i den 87:e minuten fick Landskrona frispark och inhopparen Erik Andersson, blott 15 år, tog för sig.

Han drog till med vänstern och bollen hittade in bredvid stolpen.

”Väldigt skönt att se”

Bara minuter senare skickade 15-åringen in en boll i straffområdet. Där fanns försvararen Linus Malmqvist.

– Det var en bra boll från Erik som jag först nickade i ribban. Sedan studsade den ner och jag nickade till igen och det var väldigt skönt att se den gå över mållinjen, säger Malmqvist till Landskronas hemsida.

Bois är fyra i superettan med fem poäng på tre matcher. Östersund har inlett säsongen med tre oavgjorda matcher och ligger åtta.