Skellefteå vann precis som i går mot Malmö.

Men det höll på att gå illa med John Norman.

Spelaren träffades nämligen av Nils Anderssons skridsko i ansiktet, men klarade sig med ett jack i läppen.

I går rivstartade Malmö med tre raka mål mot Skellefteå – men tappade allt.

I dag var hemmalaget för starkt från början.

Janne Pesonen gjorde 1-0 i den första perioden och när laget ökade pressen i den andra perioden blev det tufft för Malmö att hitta på så mycket framåt. Istället var det målvakten Jonas Gunnarsson som höll Malmö kvar i matchen.

I den andra perioden utspelades sig otäcka scener när John Norman träffades av Nils Andersson i ansiktet.

Jack i läppen

De båda spelarna krokade ihop vid en duell vid sargen och föll till isen. När Andersson sedan skulle resa sig upp tryckte han av misstag skridskon rakt upp i ansiktet på John Norman som började blöda.

Han tog sig för ansiktet och fick läkarvård i båset. Där konstaterades att det handlade om ett jack i läppen, och inget värre.

Janne Pesonen blev tvåmålsskytt i den tredje perioden när han satte 2-0 i öppen kasse i slutsekunderna.

Segersiffrorna var betydligt beskedligare än skottstatistiken som hemmalaget vann med 37-20.

– Jätteskönt att vinna igen. En riktigt bra, snabb match, säger Skellefteåmålvakten Markus Svensson i C More.