Hockeystudion

Det senaste om Hockeystudion. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Hockeystudion på Aftonbladet.se.

07.00 AFTONBLADET TV NYHETER

Abris möter Johan Alcén

 Nyss fyllda 33 år avslutade han spelarkarriären för att bli SHL:s yngsta manliga sportchef. Nu har Johan Alcén hunnit med att bli varm i kläderna och tillsammans med den tre år yngre Erika Grahm styr han klassiska Brynäs.
I Hockeystudion berättar Alcén om beslutet att tacka ja, kontraktsläget i truppen, hur han ser på Mikko Manners framtid, kontakten med Josef Boumedienne, styrelsens tvivel mot honom, hur han ska locka spelare till Brynäs och hur den anrika klubben åter ska bli en stormakt i svensk ishockey.

6 DECEMBER AFTONBLADET TV NYHETER

Ris och Ros

 SHL har kommit halvvägs och då passar det utmärkt med en summering. Tomas Ros, Hans Abrahamsson och Mattias ”Kolan” Karlsson korar segrare i sex olika kategorier. Utan att avslöja för mycket blir både ris och ros i den sammanfattningen.
Ris blev det i lördags till bedömningsnivå från Roger Rönnberg. Har Frölundatränaren rätt i sin kritik?
Ris har det även varit för Djurgården under hösten och Linus Videll-gate blir allt mer uppmärksammad och kontroversiell.
Lucas Raymonds vara eller inte vara i en svensk OS-trupp har varit en snackis sedan det kom fram att Detroit-forwarden inte finns med i bruttotruppen.
Det blir också ett nedslag i allsvenskan där HV71 efter rent formidabel höst nu har fyra raka förluster. I fredags låg Jönköpingslaget under med 0–7(!) när halva matchen var spelad. Vad händer nu i Jönköping, lyckas HV hitta tillbaka till vinnarspåret?
Det blir också en del silly-snack där bland annat Brynäs är på målvaktsjakt där det kan vara förändringar på gång i Rögle.

15 NOVEMBER AFTONBLADET TV SPORTBLADET

Livet efter Peter Jakobsson

 Under måndagen kom beskedet att Färjestad sparkar general manager Peter Jakobsson. Tidigare storspelaren och lagkaptenen Rickard Wallin tar nu över som högst sportsligt ansvarig. Entledigandet av Jakobsson var förvånande för många men vad ligger egentligen bakom beslutet?
I ett specialavsnitt av Hockeystudion går Tomas Ros och Hans Abrahamsson igenom spelet bakom beslutet, vad det betyder för Färjestad som lag och klubb, Rickard Wallins möjligheter att lyckas i sin nya roll och inte minst vem som kan ta över efter Jakobsson som sportchef för herrlaget. Här lanserar Ros ett väldigt intressant namn.

1

2

3

4

5

...

7

>