9 smarta kylväskor som håller mat och dryck fräsch

Artikeln innehåller annonslänkar

Ska du ut på fisketur i vildmarken eller ta med mat och dryck till den stundande kräftskivan? Eller ska du kanske bara ha lite skönt häng hemma eller i sommarstugan?

Oavsett om du är på picknick, på campingtur eller på din egen balkong är en kylväska alltid en uppskattad gäst.

Håll mat och dryck härligt kall och fräsch med en smart kylväska. Koppla in i bilens eller båtens eluttag – eller fyll med kylklabbar och gör ditt utomhusäventyr bekvämare!

Vi har listat smarta, rejäla och praktiska kylväskor som garanterat kommer få följa med ut!

Milwaukee Packout kylväska

En slittålig och stor kylväska som fungerar fint för bygglaget eller familjen att hålla mat och dryck fräsch på jobbet eller campingturen. Tillverkad för att vara stöttålig och håller vikt upp till 22 kg. Kylväskan har en praktisk inbyggd kapsylöppnare och god isolering som kan hålla is upp till 30 timmar. Den har också en avtagbar bricka på 15 liter för separat lagring av personliga föremål utan nerkylning.

ANNONS Se fler bilder och köp till kampanjpris för 2070 kr hos Proffsmagasinet (via Prisjakt).

Mobicool rullande kylväska

Denna rymliga kylväska från Mobicool kan liknas med ett portabelt kylskåp. Den är nämligen utrustad med hjul och handtag så att du enkelt kan dra kylväskan efter dig. Den har elektrisk kylning och kan kyla ned till 16 grader under omgivande temperatur. Kylväskan rymmer 48 liter och passar perfekt på såväl fest som semester.

ANNONS Se fler bilder och köp den för 1 831 kr hos Proshop (via Prisjakt).

Cool Ice robusta kylbox

En rejäl kylbox med extra stark isolering från Dometic. Denna modell rymmer 42 liter och kan hålla din mat och dryck kall i upp till 10 dagar under rätt förhållanden. Kylboxarna ur serien Cool-Ice är mycket starka, hållbara och lätta att rengöra. Perfekt för båten eller att ta med över helgen till lantstället där det inte finns el.

ANNONS Läs mer och köp den för 3 195 kr hos Elgiganten (via Prisjakt).

Klassisk kylväska från Stanley

En stilren kylväska från det klassiska märket Stanley som är en känd spelare när det kommer till friluftsliv. Den passiva kylväskan rymmer 6,6 liter och håller din dryck eller mat nedkyld i upp till 36 timmar. En smidig men robust väska som garanterat är uppskattad både på vildmarksäventyret eller på strandhänget. På locket finns ett smart fäste där du kan spänna fast din kaffetermos eller vattenflaska!

ANNONS Läs mer och köp den för 795 kr hos RM Jakt! (Via Prisjakt).

Carwise termoelektrisk kylbox

Ska du iväg på längre bilsemester eller utflykt över dagen är denna kylbox från Carwise ett prisvärt alternativ. Den kyler ned till 16 grader under omgivande temperatur och kan även hålla mat varm, tack vare god isolering. Utrustad med 12V och rymmer 20 liter vilket gör den perfekt till såväl båten och bilen som till husvagnen och sommarstugan!

ANNONS Se fler bilder och köp den nu för 749 kr hos Mekster (via Prisjakt).

Sit-n-go kylväska

Given festivalkompis då denna kylväska också kan användas som ryggsäck och pall. Kylväskan har en inbyggd pall som är lätt att fälla ut, är smidig att bära och har flera kylfack.

ANNONS Se fler bilder på kylväskan och köp den hos Amazon här!

Energisnål elektrisk kylbox

Elegant elektrisk kylväska från Mobicool med dubbla fläktar och ett praktiskt tvådelat lock som snabbt kyler ned innehållet. Kylväskan har ett stöttåligt hölje av aluminium och är utrustad med två handtag för smidig hantering och förflyttning.

ANNONS Läs mer och köp den för 1 939 kr hos CDON! (Via Prisjakt).

Kylväska i metall med retrokänsla

En häftig kylväska från Jotex i retrostil. Den har en utsida i metall och en insida i plast som garanterar att du kyler din mat eller dryck med stil! Kylväskan har dessutom en inbyggd kapsylöppnare!

ANNONS Se fler bilder på kylväskan och köp den till kampanjpris hos Jotex!

Lätt och praktisk kylväska

Den här kylväskan från Outwell väger endast 0,4 kg men håller ändå maten kall i upp till 13 timmar. I det stora facket ryms både mat och dryck och kylväskan har även två smidiga sidofack. Tack vare den PVC-fria PEVA-fodringen är den även enkel att rengöra. Du behöver bara torka av den med en fuktig trasa.

ANNONS Läs mer och köp den här hos Outnorth!

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Madelene Politis och Elvira S Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET