Knivskarpa reaklipp på bestickset – 8 köptips

Artikeln innehåller annonslänkar

Uppgradera dukningen med ett fint bestickset. Här har vi samlat klassiska designfavoriter, moderna uppstickare och några budgetfavoriter. Allt på rea!

Bra bestick ska inte underskattas. Varje dag, ofta flera gånger om dagen, kikar de fram från sin lilla låda och hjälper till att förgylla måltiden. Bra bestick ska både vara funktionella, ligga skönt i handen och vara vackra till bords. Passa även på att köpa snygga servettringar för att lyfta dukningen ytterligare ett snäpp.

Här har vi samlat 8 stycket bestickset som höjer stilen och skapar lite vardagslyx. Alla seten är dessutom på rea – så skynda fynda innan de tar slut!

Fjord bestickset

Stilrent bestickset i 48 delar från norska Hardanger. Serien är väldigt populär tack vare sin avskalade design i rostfritt stål. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Nina bestickset

Ännu en tidlös designklassiker från Hardanger. Besticksetet består av 24 delar och är gjort i rostfritt stål med fina snirkliga detaljer. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Indra bestickset

Här är ett riktigt fyndläge! Indra bestickset från Gense består av 16 delar i rostfritt stål. Setet säljs just till ett kraftigt nedsatt pris så här är det först till kvarn som gäller. Läs mer och köp här! (Annons)

Grillbestick

Här är en riktig budgetfavorit från Tramontina. Besticksetet består av 12 delar och har ett skaft i mörkt trä. De passar extra bra för grillat då knivarna har sågtandade blad. Läs mer och köp för endast 169 kr hos Bagaren och Kocken! (Annons)

Aida bestickset

Modernt bestickset med minimalistisk design. Besticksetet består av 16 delar i rostfritt stål i en cool rökig svart färg. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Besticken finns även i matt roséguld. Läs mer och köp rosébesticken här! (Annons)

Bestickset från Iittala

Scandia Bestickset i 24 delar från designklassikern Iittala. Besticken har skaft med en räfflad design och är gjorda i rostfritt stål. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Bestickset i guld

Lyxigt bestickset om 4 delar i guldfärg. Besticken består av rostfritt stål men tål inte att diskas i diskmaskinen. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Ätpinnar

Färgglatt set med ätpinnar från Hay. Setet består av sex par ätpinnar gjorda av bambu och bok som dekorerats med olika färger. Läs mer och köp här! (Annons)


Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET