God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2018-11-24

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Jan Björklunds agerande avgörs – dagar innan Löfven-röstning

Jan Björklund kan få klartecken från partiet att samarbeta med Stefan Löfven – bara dagar innan statsministeromröstningen. Redan i helgen samlas den liberala riksdagsgruppen för att ”ta ställning till processen framåt”. Inom S ser man de tio dagar Löfven fått på sig som helt avgörande för att han ska kunna lyckas.

Läs hela artikeln

USA: Stonevittne förhandlar med Mueller

En nära lierad till en av USA:s president Donald Trumps tidigare rådgivare säger att han för närvarande sitter i förhandlingar med den särskilde åklagaren Robert Muellers kansli för att få till stånd någon form av uppgörelse i utbyte mot information till Muellers utredning.

Läs hela artikeln

Inbrottstjuv stekte korv i kyrkan

En 37-årig man har åtalats efter att ha brutit sig in i en kyrka – och stekt korv iförd prästkläder.

Läs hela artikeln

Tvingas lämna ”Idol”

Bara två veckor kvar till den stora finalen i Globen. Då fick William Strid lämna ”Idol”. Samtidigt bjöd Pär Lernström och Gina Dirawi på ett riktigt chockbesked – i nästa veckas semifinal kommer två idoler åka ut.

Läs hela artikeln

Ny Nylander-hint: ”Jag tippar på det”

I går hintade Torontos tränare Mike Babcock kryptiskt om att laget kommer förstärkas. Nu uttalar han sig om William Nylander – och tror att svensken kommer skriva på inom kort.
– Jag tippar på det, säger han enligt Sportsnet.

Läs hela artikeln

Utrop om tjuvar anmäls: ”Stark rasistisk underton”

Ett meddelande som har ropats ut till tunnelbaneresenärer har fått flera att reagera – då en särskild grupp människor pekats ut som tjuvar, avslöjar P4 Stockholm.

Läs hela artikeln

”Vänstern i Göteborg släppte fram högern”

ANDERS LINDBERG: ”Medlemmarna i Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Feministiskt initiativ borde ställa krav om bättring, inte jamsa med när partiernas ledningar bråkar med varandra i sociala medier inför öppen ridå.”

Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!