Snart är det här arga valet över, hur går USA vidare då?

Pembroke Pines, Florida. Många är trötta och lite slagna nu bland Hillary Clintons väljare.

Det hjälper inte att regnet öser ner.

Eller att mätningarna visar på ett allt tajtare lopp mellan presidentkandidaterna.

Sunshine state brukar Florida kallas. Ändå väller regnet ner, för första gången på två veckor får vi veta. Det är inte särskilt många som har kommit hit, kampanjevenemanget annonserades ut sent och är ett så kallat ”get out the vote”-event.

Det handlar om att få människor att gå till valurnorna, helst att förtidsrösta, här i Florida. Det är en vågmästarstat där det skiljer några få procentenheter mellan Clinton och Trump i de senaste mätningarna, där det är omöjligt att avgöra på förhand vem som kommer att vinna.

Clinton gör entré på scenen i Pembroke Pines, Florida, några dagar före valet.

Framförallt kvinnor står i publiken, några med egenskrivna skyltar där det står sådant som ”puertorikaner för Hillary”. De är gamla och unga, några är tjusigt klädda, andra går i jeans och t-shirt.

Många är lärare, anslutna till fackförbundet American Federation of Teachers, som stödjer Hillary Clinton, och de har knackat dörrar, ringt väljare och delat ut flygblad i flera månader.

Anna Fusco, ordförande på lärarfacket på Broward college i Fort Lauderdale berättar att kampanjarbetet inte alltid har varit en dans på rosor.

– Jag hade på mig en t-shirt som det stod Hillary på vid ett tillfälle och blev bemött av arga skrikande Trumpsupportrar. När jag gick nära dem anklagade de mig för att ha rört deras skyltar och började skrika ännu mer och peka finger. Jag bara gick därifrån.

Det har konstaterats förut och det kan sägas igen: det här är ett mycket argt val.

Sakpolitiken är i skymundan.

Sexskandaler och mejlservrar står i fokus.

Och båda kandidaterna är illa omtyckta.

Regnet öste ner under Clintons tal.

Sedan en tid tillbaka har tidningar börjat skriva om ett någorlunda nytt fenomen inom psykisk ohälsa: valångest, något som många amerikaner just nu känner.

”Jag vill bara att det här ska vara över” är den vanligaste kommentaren jag har hört från väljare under min sex veckor långa resa genom landet.

Kanske är det därför som förtidsröstandet har ökat på många platser i det här valet. Hela 37 miljoner har redan gått och röstat.

Många vill bara att det ska vara över.

När Hillary Clinton väl kommer ut på scenen i C.B. Smith Park tittar solen fram. Färgglada paraplyer fälls ner och blåa skyltar höjs upp: ”I will vote” - ”jag ska gå och rösta” och Hillary Clintons namn med hjärtan istället för prickar.

– Hur många av er har redan gått och röstat? frågar Hillary Clinton.

Högt jubel till svar.

– Bra, då kan ni lägga kraft på att få andra att gå och rösta! svarar hon.

Hon drar en anekdot från debatterna mot Donald Trump:

– Att jag stod där bredvid honom i fyra och en halv timme tycker jag visar att jag har uthålligheten att bli president. När han började ifrågasätta vad jag gjort under mina 30 år som politiker tänkte jag bara ”Donald, du vill inte gå dit”. Jag kan stå i timmar och berätta vad jag har gjort.

Hon ska precis börja räkna upp sina bedrifter som rikets första dam under makens presidentperiod när himlen öppnar sig igen.

– Gå och rösta för framtiden, för det land vi vill ha och för våra barn och barnbarn, Gud välsigne er! avslutar hon istället.

Clinton-supporters i Florida.

Familjerna trycker fram sina barnvagnar genom lerpölarna på parkens gräs. Alla vill mot bilarna och köra härifrån.

En kvinna i klänning kommer fram till oss i pressen.

– Jag vill fråga er varför ni inte skriver om pedofilanklagelserna.

Ursäkta?

– Ja, jag har läst att New York-polisen hittat pedofilmejl i Hillary Clintons dator. De blev stoppade av justitiedepartementet från att gripa henne. Det är FBI-läckor som har uppgett det, och jag har läst det via Wikileaks.

Vi ber om källhänvisningar, många journalister har granskat de hackade mejl som Wikileaks har publicerat men någon sådan uppgift har inte kommit fram.

– Nä, men ni följer väl bara liberal media, säger kvinnan.

Vad tyckte du om talet? frågar jag när kvinnan återigen inte vill berätta vilken källa hon har.

– Hillary Clinton är kriminell, svarar hon.

En volontär ur den lokala Clintonkampanjen ber till slut en vakt att visa ut kvinnan.

– Det här är så tröttsamt, säger hon sedan till mig.

Utanför står tre män med gula skyltar där det står att Bill Clinton är en våldtäktsman och att Hillary Clinton är korrupt.

Snart stundar valet.

Och jag undrar hur USA ska gå vidare efter det här.