Här är vårens nyheter på Liseberg

Största satsningen för barn i Lisebergs historia

Publicerad:
Foto: Quarry Fold Studio/Liseberg

Liseberg

Ny åkattraktion i Kaninlandet, morotsrestaurang och virtuell kö. Barnen är de stora vinnarna när Liseberg slår upp portarna i april.

Kaninlandet är ett välbesökt område på Liseberg och i år får det en ny, spännande nyhet där Lisebergskaninerna är i fokus.

Underlandet är en kanintematiserad inomhusattraktion som tar besökaren genom olika sagolika miljöer med animationer, ljud- och ljuseffekter, mekaniska figurer och specialeffekter.

Foto: Quarry Fold Studio/Liseberg
Upptäck kaninernas värld på Liseberg.

Äventyr under jord

Underlandet blir den 14:e attraktionen i Kaninlandet och de första åkturerna sker i samband med Lisebergs vårpremiär 25 april.

– Sedan Kaninlandet byggdes 2013 har våra gäster fått lära känna Lisebergskaninerna Kanne och Kanina ovan jord. Vad kaninerna har sysslat med under jord har vi bara kunnat drömma om – fram tills nu. I Underlandet får vi för första gången följa med ner och helt ge oss hän till deras magiska värld, säger David Schofield, creative director på Liseberg.

Digitalt kösystem

För att göra besöket på Liseberg ännu bättre lanserar Liseberg en virtuell kö. De som vill prova den nya åkturen behöver inte stå i en fysisk kö och vänta, utan registrerar sig i Lisebergsappen för första lediga tid i kön samt en tid för åkturen. Medan de väntar kan barnen leka på lekplatsen eller göra annat i nöjesparken.

Foto: Quarry Fold Studio/Liseberg
Nytt kösystem ska underlätta.

Ännu mer kaniner

Fler nyheter finns att se fram emot i Kaninlandet: En kanintematiserad restaurang, en ny scen för teater där du kan träffa kaninerna och den nya åkturen Morotsresan – en resa på vatten bland kaninernas grönsaksland.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN