”United är närmare titeln än Liverpool”

Neville: Salah kommer lämna inom tolv månader

Av: Patrik Brenning

Publicerad:

Mohamed Salah kommer lämna Liverpool som sedan tvingas se Manchester United vinna ligatiteln innan dem.

Det förutspår Gary Neville och krossar kritiken mot sin gamla klubb.

– Det kommer att hända, säger Neville.

Gary Neville spelade i Manchester United under klubbens mest framgångsrika period i historien. Men trots att 44-åringens gamla klubb nu inte ens nått Champions League är ikonen, i dag tv-expert i Sky Sports, inte det minsta oroad.

– Jag kan garantera att Manchester United kommer vinna igen. Inga problem. De kommer förmodligen vinna ligan innan Liverpool och det säger jag inte för att vara respektlös, säger Neville i Sky Sports ”The Big Debate”.

”Kan se det redan nu”

– Det jag menar är att Liverpool, City och Tottenham alla gått igenom perioder med dåliga värvningsstrategier under de senaste 25-30 åren. Det är vad United gör just nu men till sist kommer klubben hitta rätt, få in rätt värvningsansvariga och en fantastisk tränare. Förhoppningsvis är det Ole (Gunnar Solskjaer) och då kommer de börja vinna igen. Det kommer hända.

Mohamed Salah
Foto: Michael Regan / Getty Images Europe
Mohamed Salah

Neville förutspår i programmet inte bara en ny storhetstid för United. Han tror också att framgångarna snart är över för expertkollegan Jamie Carraghers favoritlag Liverpool.

– (Mohamed) Salah kommer lämna inom tolv månader. Du kan se det redan nu, även om han (Carragher) inte kommer erkänna det. Han vet det också men han kommer inte säga det. Salah kommer lämna, det kan jag garantera.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.