Guidetti målskytt – firade med plankan

Publicerad 2014-11-01

Nio mål på nio matcher.

John Guidetti fortsätter att ösa in mål för Celtic.

I onsdags stod John Guidetti för ett hattrick när Celtic slog ut Partick Thistle från cupen med 6-0 på hemmaplan. På lördagen hittade 22-åringen nätet igen.

I början av andra halvlek tryckte Guidetti in 1-0 till Celtic efter att ha lurat Inverness försvar.

Anfallaren firade genom att kasta sig ned på gräset och köra plankan. Därmed höll han sitt löfte om att visa upp lite andra målgester än den från U21-landslaget.

Det är inte första gången han gör plankan, den målgesten körde han även under sin tid i Feyenoord.

Fantastiskt snitt i Celtic

Bara några minuter senare ville den svenske U21-landslagsspelaren ha straff efter en duell, men domaren friade – och en ilsken Guidetti fick stötas undan av lagkamrater.

John Guidetti har nu gjort nio mål på nio matcher. Han byttes ut i den 80:e minuten. Mikael Lustig spelade också från start, men fick lämna planen efter en dryg timme.

Inverness skapade flera kvitteringschanser i slutet av matchen, men målvakten Lukasz Zaluska räddade Celtic.