Milan spelade 1–1 mot Real Madrid i Champions League

Det blev ingen revansch för Real Madrid mot Milan i Champions League.

I kväll klarade italienarna 1–1 på San Siro.

– Alla är glada; vi spelar bättre, resultaten kommer och vi är väldigt optimistiska inför framtiden, säger Milans Clarence Seedorf i Viasat.

glada miner Kaka fick en kram av Ronaldinho efter slutsignalen.

Tidigare i höst besegrade Milan Real Madrid på Santiago Bernabeu med 3–2 efter att Pato avgjort med två minuter kvar. I kväll var Real Madrid, Galacticos, på jakt efter revansch. Men det blev ingen. Milan fortsätter att vara svårspelat för de spanska giganterna.

Kaka bakom Madrids mål

Kaka, den förre Milanspelaren som i kväll återvände till sin gamla hemmaarena, sköt ett tungt skott efter 29 minuter som Dida endast kunde styra ut: Karim Benzema fiskade upp bollen och satte 1–0 från nära håll. Real Madrid var det bättre laget och skapade flera riktigt heta chanser.

Ronaldinho dundrade in straffen

Men Milan fick straff efter 35 minuter, efter att Real Madrids Pepe fått bollen på handen i eget straffområde. Ronaldinho var skoningslös från straffpunkten och bombade upp bollen i nättaket fram till 1–1. Pato gjorde ett snyggt mål (?) men situationen blåstes av och målet dömdes bort. Pato gick hårt fram i situationen och avblåsningen gällde sannolikt just detta.