Ordföranden bekräftar: ”I princip överens med ÖFK”

Av: Makoto Asahara

Publicerad:
Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

I princip överens med klubben. Men inte med spelaren.

Så är läget i IFK Norrköpings jakt på Östersunds Dino Islamovic enligt Peter Hunt.

– Han är en bra spelare och vi är väldigt intresserade, men det är en totalaffär vad vi kan betala, säger IFK-ordföranden till Norrköpings Tidningar.

I helgen gick Östersunds-Posten ut med uppgifter om att Östersundsanfallaren Dino Islamovic bara var detaljer från att bli helt klar för en övergång till IFK Norrköping.

Därefter har Fotbolldirekt gått ut med uppgifter om att affären spricker på grund av att spelaren och IFK inte kommit överens.

Så hur ligger det egentligen till?

I en intervju med Norrköpings Tidningar så bekräftar IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt att klubbarna åtminstone är överens om en övergång.

”Vi får se vad som händer”

– Vi har lagt ett bud till Östersund som är på 3 125 000 kronor. Det har förekommit felaktiga uppgifter om det (tidigare uppgifter satte summan på runt 2,5 miljoner kronor, reds anm). Vi är i princip överens med klubben där, men vi är ännu inte överens med spelaren. Om vi kommer att bli det vet jag inte just nu, vi får se vad som händer, säger Hunt till tidningen.

25-årige Islamovic kom till ÖFK från Trelleborg inför säsongen 2018. Den gångna säsongen gjorde han sju mål på 25 allsvenska framträdanden för jämtarna.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.